Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΞΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

 
Το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο για την κοινωνία του Ρεθύμνου μετά τη σύλληψη των δραστών της δολοφονίας της ηλικιωμένης στον Εσταυρωμένο! Η έρευνα που συνεχίζεται και οδήγησε στην εξιχνίαση και άλλων παρανομιών, απέδειξε ότι ο 23χρονος Αλβανός ήταν ο «δράκος» που είχε επιτεθεί σε 12 νεαρές γυναίκες!

Ο αδίστακτος αλλοδαπός ακινητοποιούσε τα θύματά του, που ήταν στην πλειοψηφία τους φοιτήτριες, άρπαζε όσα χρήματα, κινητά και άλλα τιμαλφή είχαν μαζί τους και μετά… ασελγούσε σε βάρος των τρομοκρατημένων γυναικών που δεν τολμούσαν να αντισταθούν!

Η έρευνα οδήγησε στην εξιχνίαση μιας ληστείας σε βάρος δύο γυναικών και δύο διαρρήξεων στα σπίτια άλλων δύο, από τα οποία ο Αλβανός μαζί με τον 28χρονο Έλληνα συνεργό του στη δολοφονία είχαν αρπάξει χρήματα, προσωπικά αντικείμενα, κινητά και ηλεκτρονικές συσκευές.

Τα κλοπιμαία τα παρέδιδε στην 23χρονη Ελληνίδα σύζυγό του που αναλάμβανε να τα πουλήσει. Μέρος από αυτά βρέθηκε στο σπίτι της 23χρονης, αναγνωρίστηκαν από τα θύματα και τους αποδόθηκαν. Υπάρχουν, όμως, πολλά ακόμη των οποίων οι ιδιοκτήτες αναζητούνται και εκτιμάται ότι ο αριθμός των ληστειών και διαρρήξεων που θα εξιχνιαστούν θα ανεβεί ακόμη περισσότερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου