Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ...



Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που έχουν σπείρει στη ζωή του Έλληνα οι διορισμένοι επιστάτες της πολιτικής είναι το καταχώνιασμα των αληθινών αξιών της φυλής μας κάτω από τα συντρίμμια της εφήμερης επιβίωσης. Μια επιβίωση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της χρεοκοπίας αφού τα ανταλλάγματα που ζητάει είναι πολλά και δυσβάσταχτα. Αλλά η μεγαλύτερη απώλεια για έναν λαό είναι αυτή της ελευθερίας που γίνεται ακόμη πιο μεγάλη απώλεια σαν συντελεστεί αυτή εν καιρώ ειρήνης.
Αν στον καιρό της ειρήνης ένας λαός δεν μπορεί να διαχειριστεί την χώρα και τα υπάρχοντά του, αν δεχτεί το ψέμα για αλήθεια και το παράλογο για λογικό, αυτό θα πει πως έχει βάλει άλλες προτεραιότητες στη ζωή του. Προτεραιότητες κατώτερες που έχουν υποβιβάσει το αίσθημα της αυτοκυριαρχίας βάζοντας σε κίνδυνο το μέλλον του Έθνους και των παιδιών του. Αυτό έχει πάθει η Ελλάς που αντί να είναι χώρα δυνατή και αυτάρκης, έχει δώσει εξουσιοδότηση σε αχρείες υπάρξεις να πουλήσουν την πατρίδα, ονομάζοντας τις όποιες αντιδράσεις και την λαϊκή απέχθεια στους πολιτικάντηδες συμπεριφορά εχθρική προς τη δημοκρατία!

Αφού λοιπόν οι ελληνόφωνοι εκλεκτοί των «περιούσιων» της οικουμένης αντικατέστησαν το εθνικό μας κράτος με το υπερκράτος της ψευτοευρώπης και αφού αποφάσισαν να αντικαταστήσουν την παραγωγή της γης με τους τραπεζικούς τίτλους, τώρα αποφάσισαν να προτάξουν την μακαριότητα του καθεστώτος τους έναντι της ελευθερίας. Και έτσι αποφάσισαν να παγιώσουν τον δυτικό τύπο κράτους στη θέση της δικής μας Ελλάδας των αγώνων και των θυσιών. Θυσιάζουν οι βέβηλοι ολόκληρο το βιος της πατρίδος και την πατρίδα την ίδια στο ενεχυροδανειστήριο της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Μην τυχόν μας κόψουν την πίστωση και μας επιτεθούν από την άλλη οι Τούρκοι. Δώσ’ τα όλα κοτζάμπαση. Και ιστορία και πλούτο και εδάφη σαν τα γυρέψουμε σκύλοι μαγαρισμένοι. Κι αν μας γυρέψουνε τέλος να φύγουμε, έτοιμους έχουν τους λαθρομετανάστες.

Απέναντι σε ολόκληρο το πολιτικό καθεστώς της δουλείας στέκεται αγέρωχος, μονάχος του ο Εθνικισμός ως Κίνημα Ελευθερίας που θεωρεί αδιαπραγμάτευτη την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία του έθνους και του λαού. Γιατί για εμάς τους Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές το αίμα δεν μπορεί να προσπεραστεί από το μελάνι και η μεγαλοσύνη δεν υπολογίζεται με τη δύναμη του χρήματος αλλά με την θέληση της καρδιάς και την ορμή του ξίφους να υποταχτεί ο υπερφίαλος που μας ζητάει να νομιμοποιήσουμε την κυριαρχία του σε βάρος μας.

Επάνω από τη δημοκρατία λοιπόν και τα ακριβά της βίτσια για τον Ελληνικό Εθνικισμό βρίσκεται η ελευθερία του λαού και της πατρίδος. Γιατί μονάχα σ’ αυτή την περίπτωση μπορούμε να μιλάμε για λαϊκή κυριαρχία. Όταν οι αποφάσεις και οι ηγέτες είναι επιλογή των γεννημάτων της Φυλής και κανενός άλλου. Όποιος ασκεί το φόβο και την ψεύτικη νομιμοφροσύνη επάνω στον λιμοκτονούντα ελληνικό λαό πως άλλη λύση δεν υπάρχει έξω από τα δεσμά και την μηδενική αντίδραση είναι εχθρός του ελληνισμού και επομένως και του εθνικισμού μας. Κι όποιος πάλι διδάσκει την καταστροφή και την αναρχία, αυτός και πάλι εχθρός μας είναι αφού δεν γυρεύουμε εναλλακτικούς τρόπους αφελληνισμού αλλά την κυριαρχία του δικού μας κραταιού ελληνισμού.

Απέναντι λοιπόν στην πολιτική υποδούλωση και την πνευματική σύφιλη του Συστήματος ο Εθνικισμός μας παραμένει πάντοτε το κακό παιδί μιας παράλυτης κοινωνίας. Παραμένουμε οι φορείς ακραίων λύσεων απέναντι στα ακραία προβλήματα που μας θέτουν οι εχθροί μας. Παραμένουμε υπέρμαχοι μιας Ελλάδος που θα στηρίζετε στα δικά της παιδιά με γνώμονα την περιφρούρηση των ιδανικών και της ιδιοπροσωπείας της φυλής μας. Για τον εθνικισμό η ελευθερία αφορά τόσο τα φυσικά πρόσωπα όσο και την διαχείριση των περιουσιακών μας στοιχείων, της εθνικής μας γης, της Πίστης, της πολιτικής μας διοίκησης από τον ίδιο τον λαό. Αν για οποιοδήποτε λόγο σπάσει ένας κρίκος από αυτήν την αλυσίδα, τότε το κενό το πληρώνει η πανούκλα του νεοταξικού κομματισμού όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα.
Εμείς δεν γυρεύουμε ψευτοσυναδελφώσεις των λαών ούτε δημοκρατίες των τραπεζών. Εμείς θέλουμε τη γειτονιά μας την ελληνική που κανείς δεν φοβάται να κυκλοφορήσει έξω από το ίδιο του το σπίτι. Εμείς θέλουμε την εργασία μας και το προϊόν της να είναι στοιχεία ανάπτυξης των παιδιών μας και της πατρίδος μας. Και την Πατρίδα μας να παίρνει εδάφη λησμονημένα πίσω κι όχι να διώχνει κι άλλα προκειμένου να μην της στερήσει την ανάσα η νεοταξική λαίλαπα. Ο Εθνικισμός ως Κίνημα Ελευθερίας θα δώσει φωνή στον φιμωμένο σήμερα λαό μας εξορίζοντας επαναστατικά και ολοκληρωτικά από τις ζωές μας όσους μας υποθηκεύουν πριν καν γεννηθούμε. Στην Μεγάλη Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού αυτό ίσως δεν θα το πουν οι εξόριστοι εχθροί της δημοκρατία, αλλά εμείς το ονομάζουμε Ελλήνων Ελευθερία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου