Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

ΑΜΟΛΥΣΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ


Απρόκλητη επίθεση δέχθηκαν από αριστεριστές και αναρχικούς στελέχη του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, στην Λιβαδειά ενώ μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία μέλη της Χρυσής Αυγής μοίραζαν φυλλάδια στην πλατεία όταν δέχτηκαν επίθεση από άτομα του αντιεξουσιαστικού-αναρχικού χώρου και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βάζοντας τέλος στα επεισόδια, ενώ έκαναν 26 προσαγωγές και συγκεκριμένα προσήχθησαν 13 μέλη της Χρυσής Αυγής και 13 από τις αντίπαλες ομάδες.
Μια κοπέλα, μέλος του κόμματος τραυματίστηκε σοβαρότερα, αλλά αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.
Σημειώνεται ότι η Χρυσή Αυγή είχε προαναγγείλει την διανομή προεκλογικών φυλλαδίων, τόσο στη Λιβαδειά όσο και στη Θήβα. Στη Θήβα γύρω στις 7 το απόγευμα υπήρξε επίθεση και πάλι κατά μελών της Χρυσής Αυγής και ατόμων που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο και την εξωκοινοβουλευτική αριστερά, αλλά το επεισόδιο δεν πήρε έκταση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου