Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΑ ANTIO ΣΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ


                        “Ερχόμαστε από μία σκοτεινή άβυσσο,
καταλήγουμε σε μία σκοτεινή άβυσσο,
το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή”

Ασκητική, Ν.Καζαντζάκης


            Η δυσάρεστη είδηση για το χαμό του Συναγωνιστή Λεωνίδα Σταθόπουλου, έφτασε στη γειτονική Ιταλία και Ισπανία, και όπως είναι φυσικό προκάλεσε μεγάλη θλίψη σε πολλούς Συναγωνιστές που τον γνώριζαν είτε προσωπικά είτε όχι. O 47χρονος, λοιπόν Συναγωνιστής  σκοτώθηκε το απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου σε τροχαίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
            Ο Λεωνίδας Σταθόπουλος, ασχολήθηκε με την πολιτική σε νεαρή ηλικία. Δραστηριοποιήθηκε στο εθνικιστικό κίνημα (ΕΝΕΚ), στο κόμμα της ακροδεξιάς (ΛΑΟΣ) και τέλος, υπήρξε στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Αναδείχθηκε ως ένα από τα κορυφαία στελέχη του εθνικισμού στην Δυτική Ελλάδα, η οποία αποτελούσε μάλιστα την περιοχή καταγωγής του. Το 2012  ήταν υποψήφιος βουλευτής και το 2014 ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης. Στις 15 Μαρτίου υπήρξε κεντρικός καλεσμένος σε εκδήλωση της CasaPound στο Μιλάνο, μιλώντας για την κατάσταση στην Ελλάδα. Προσφάτως, παραιτήθηκε από την Χρυσή Αυγή· είδηση που απασχόλησε ιδιαίτερα την Ελληνική επικαιρότητα.
            Έμεινε πάντα πιστός στις θέσεις του και στην κοσμοθεωρία του εθνικισμού, υπήρξε πρεσβευτής της εθνικιστικής ιδέας, μαχητής των αξιών και των ιδανικών.
            Εμείς δίχως άλλο οφείλουμε να είμαστε οι Συνεχιστές του αγώνα, αυτοί που θα προσπαθούν καθημερινά να χαλυβδώσουν τις προοπτικές του Εθνικισμού.
 “..οι ψυχές των νεκρών Συναγωνιστών παλεύουν πλάι μας για μια νέα ζωή”.
            Θα ήθελα να ευχαριστήσω βαθύτατα τους Ισπανούς Συναγωνιστές  για την αλληλεγγύη τους.
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΩΝ!!
ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ 
Ποσειδωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου