Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Η Συστράτευση Όλων των Εθνικιστών είναι Εθνική και Πολιτική αναγκαιότητα - Και Πρέπει και ΜπορούμεΑπό την μεταπολίτευση και μετά όλες οι προσπάθειες που έγιναν πέραν της Νέας Δημοκρατίας σε αυτόν που λέγαμε πατριωτικό χώρο με τον ένα η τον άλλο τρόπο. απορροφήθηκαν από τον Καραμανλισμό και το πολιτικό κατεστημένο της δεξιάς.
Ο πατριωτικός χώρος εκδηλώθηκε άλλοτε ως φιλοβασιλικός, φιλοχουντικός και κυρίως ως αντικομουνιστικός.
Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι υπήρξε εθνικιστικός χώρος, γιατί απλά κανένα από τα κόμματα που συμμετείχαν στις εκλογές και έφεραν εκλογικό αποτέλεσμα, δεν αυτοπροσδιορίστηκε  εθνικιστικό.
Βέβαια πολλοί εθνικιστές βοήθησαν να υπάρξει το εκλογικό τους αποτέλεσμα χωρίς ποτέ να μπορέσουν να κάνουν την εθνικιστική ιδεολογία, κυρίαρχη ιδεολογία
Η παρουσία της Χρυσής Αυγής, με το εκλογικό της αποτέλεσμα και την είσοδό της στην ελληνική βουλή ως εθνικιστικό κόμμα, άλλαξε τα δεδομένα.

Η συνεχόμενη άνοδος της  ανοίγει τον δρόμο για την δημιουργία χώρου .Ένα χώρο όχι πέρα της Νέας Δημοκρατίας, όπως θα ήθελαν πολλοί, αλλά απέναντι στο πολιτικό κατεστημένο.

Για να μπορέσει να υπάρξει και να διατηρηθεί αυτός ο χώρος πρέπει το κόμμα που έκανε την αρχή να βοηθηθεί να αυξήσει τα ποσοστά του και συγχρόνως να υπάρξουν και άλλοι πολιτικοί σχηματισμοί στην ίδια ιδεολογική βάση όπως αυτή του Εθνικού Μετώπου .

Ενδεχομένως κάποιοι να έχουν διαφορετική άποψη, όμως αυτό αποτελεί πολιτική αναγκαιότητα αν θέλουμε ένα δυνατό εθνικιστικό χώρο με προοπτική εξουσίας.

Οι Έλληνες εθνικιστές έχουν αποδείξει ότι έχουν την θέληση, ότι μπορούν να διεκδικήσουν το χώρο τους πρέπει όμως να τους δοθεί η δυνατότητα της ελεύθερης πολιτικής έκφρασης και τακτικής.
 
Κανένας μα κανένας δεν πρέπει να μείνει έξω από τον αγώνα για την Ελλάδα και τον Εθνικισμό. Εχθρός μας είναι το σάπιο πολιτικό σύστημα ο διεθνισμός τους και όχι η διαφορετική πολιτική εθνικιστική έκφραση.


Για να μην τα χάσουμε όλα ας προσπαθήσουμε να συνυπάρξουμε όλοι μαζί.
Ο χειρότερος εθνικιστικής είναι ο καλύτερος από όλους τους άλλους.
Ας σκεφτούμε και ενεργήσουμε για μια φορά έξυπνα ας παραδειγματιστούμε από την αριστερά όπου όλα τα αριστερά κόμματα μπορούν να συνυπάρξουν σε πορείες διαμαρτυρίας και άλλες εκδηλώσεις.
Ας μην παίξουμε το παιχνίδι του συστήματος. Τον χώρο μας δεν θα μας τον χαρίσουν, θα τον δημιουργήσουμε.

Η Συστράτευση όλων των εθνικιστών είναι Εθνική και Πολιτική αναγκαιότητα - Και πρέπει και μπορούμε. Ας ξεπεράσουμε τις κόκκινες γραμμές και οι μπροστάρηδες των Εθνικιστικών φορέων ας κάνουν ένα βήμα που θα μείνει στην ιστορία του Εθνικιστικού Κινήματος .
  
Νίκος Γεωργούλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου