Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΟΤΑΝ Η ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΟ 1974, ΕΝ ΕΤΕΙ …2013




Δυστυχώς, φαίνεται ότι οι ιθαγενείς, προ 21ου αιώνος, δημοσιογράφοι δεν αντελήφθησαν το «γύρισμα» του αιώνος και κάποιοι εξ αυτών νομίζουν ότι το ημερολόγιο τους σταματά στο 1974, όταν τους «τρομοκράτες» κατασκεύαζαν οι εργοδότριές τους κρατικές μυστικές υπηρεσίες και την «αλήθεια» τα συμφέροντα των εργολάβων αφεντικών τους! 
Εν μέσω αυτών και ο συντάκτης του «ΒΗΜΑΤΟΣ» Νικόλαος Χασαπόπουλος ο οποίος με ένα ολοσέλιδο σημερινό του «άρθρο» απλώς έδειξε ότι ήταν αποφασισμένος να αγνοήσει τις δύο ώρες που του αφιέρωσα, για να «σκαριφήσει»τελικώς ό,τι ανυπόστατο του υπαγορεύει η νυν εργοδοσία του.

     1. Κατ’ αρχήν ουδέποτε ο γράφων κατεδικάσθη «για σωρεία βομβιστικών επιθέσεων σε αριστερούς στόχους» όπως ψευδώς και εν γνώσει της αναληθείας του, αναφέρει ο Νικόλαος Χασαπόπουλος! Κατεδικάσθην για την έκρηξη ενός ιδιωτικού οχήματος (Mercedes) που ανήκε σε έναν μεγαλέμπορα … κρεάτων χωρίς καμία πολιτική ιδιότητα τον οποίο ούτε εγνώριζα, ούτε είχαμε καμία άμεση ή έμμεση σχέση και ο οποίος διέμενε και σε περιοχή άσχετη με τη δική μου (εκείνος στον Υμηττό, εγώ στη πλατεία Αττικής).

Η σύλληψη (Φεβρουάριος 1977)  και καταδίκη μου (Νοέμβριος 1977), όπως ευκρινώς εξήγησα στον αμετανόητο παλιοκαιρίσιο δημοσιογράφο, υπήρξε δημοκοπικό προεκλογικό τέχνασμα και έγινε παραμονές των εκλογών του 1977 όταν η κυβερνώσα Νέα Δημοκρατία κινδύνευε να χάσει τις εκλογές και προκειμένου να εμφανισθεί το καραμανλικό κόμμα ως «εγγυητής» προ του τεχνητού «κινδύνου» της τρομοκρατίας την οποία μεθόδευσε κατά κόρον το καραμανλικό καθεστώς με τις μυστικές υπηρεσίες του ώστε να διατηρηθεί στην εξουσία. Τότε λοιπόν, με «δίκη εξπρές», λίγα μόλις εικοσιτετράωρα προ της ημέρας των εκλογών (Νοέμβριος 1977) η διεφθαρμένη καραμανλική «δικαιοσύνη», χωρίς καμία μαρτυρία και με προκατασκευασμένη καταδίκη, με ενεφάνισε ως «βομβιστή» ώστε να δημιουργήσει ανάλογες εντυπώσεις και να κερδίσει οριακώς τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία! Όλα τα παραπάνω τα εξέθεσα λεπτομερώς στο Νικόλαο Χασαπόπουλο ο οποίος όμως ουδέν, φάνηκε, να … «αντελήφθη»!

   2.Στον Νικόλαο Χασαπόπουλο επεσήμανα και το ότι ουδέποτε υπήρξα μέλος κομματικών ή άλλων πολιτικών οργανώσεων ή σχηματισμών, ούτε της 4ης Αυγούστου, ούτε της Χρυσής Αυγής, ούτε καμιάς … δικής μου που ουδέποτε διενοήθην να σχηματίσω και ουδέποτε σχημάτισα!  Ως, κατ’  Αριστοτέλην, πολιτικόν ον ουδέποτε αισθάνθηκα την ανάγκη ούτε να ενταχθώ σε «αυλές», ούτε και να δημιουργήσω «αυλή» διότι η πολιτική σκέψη θεωρώ ότι αποτελεί ατομικό προνόμιο του σκεπτομένου!  Το σενάριο, όμως, που του ενεχείρισε η εργοδοσία επιμένει να έχω «ξεκινήσει» από την οργάνωση της 4ης Αυγούστου της οποίας ουδέποτε υπήρξα μέλος και να έχω φτιάξει και … δική μου οργάνωση, αλλά πώς να εννοήσει ο ατυχής μισθοδοτούμενος του «ΒΗΜΑΤΟΣ» ότι αυτό είναι ψευδές;

  3.Σε ό,τι αφορά στους προσφάτως συλληφθέντες αντιεξουσιαστές (και σε όλους τους αντιεξουσιαστές) σαφώς και τάσσομαι αλληλέγγυος διότι αναγνωρίζω πολιτικό κίνητρο στις πράξεις τους και, πάνω απ΄ όλα, την υγιέστατη εξεγερτική τους διάθεση ενάντια σε ένα απάνθρωπο σύστημα που θέλει υπόδουλο τον μαζάνθρωπο για να τον ελέγχει και να τον κρατά καθηλωμένο, κρατώντας καθηλωμένο τον ίδιο τον ανθρώπινο Πολιτισμό!

   4. Σε ό,τι αφορά στη Χρυσή Αυγή, την θεωρώ ως «αερόσακο» του συστήματος το οποίο αξιοποιεί την «απειρία» (έως ιδιωτεία)  των στελεχών και ψηφοφόρων της υπέρ της …μακροημερεύσεώς του! Η Χρυσή Αυγή, διαπράττοντας την πιο γρήγορη «κωλοτούμπα» στην ιστορία των «μαντριών» του εθνοπροδοτικού  κ(Υ)νοβουλίου και εμπτύοντας στην ίδια την «ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ» της,  περνώντας από την Πατρώα Θρησκεία στη κλάκα παρα-εκκλησιαστικών γκροπούσκολων έξωθεν … «Χυτηρίου» και από το «ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!» σε δήλωση πίστεως στη …δημοκρατία απέδειξε ότι, πράγματι, στον κ(Υ)νοβουλευτισμό δεν υπάρχει ούτε Ιερό, ούτε Όσιο! Έτσι, δεν «σνομπάρω» την Χρυσή Αυγή, όπως άστοχα, σημειώνει ο Νικόλαος Χασαπόπουλος αλλά την αντιμετωπίζω ακριβώς όπως όλες τις κ(Υ)νοβουλευτικές κομματικές «στρούγγες» - ιδιοκτησίες γραφικών τσομπαναραίων.

     5. Τέλος, δεν διαθέτει η Ομάδα μας 42 Ίππους! Η Ομάδα μας δεν διαθέτει κανέναν Ίππο, παρά ταύτα προσφέρουμε αυτό που μπορούμε σε όποιον θέλει να ασκηθεί μαζί μας δωρεάν! Τους 42 Ίππους τους διαθέτει ο Όμιλος ο οποίος, ευγενώς, μας φιλοξενεί και φροντίζει να περισώζει ανθρωπιστικώς κάθε τετράποδο πλάσμα του οποίου η λήξη της επαγγελματικής του «καριέρας» το προορίζει για σφάξιμο στη γείτονα Ιταλία. Είναι γνωστό ότι τα ιπποδρομιακά μετά τα πρώτα μονοψήφια χρόνια της ζωής τους, θεωρούμενα ότι εξήντλησαν την αθλητική τους ικμάδα, δεν διατηρούνται εν ζωή μέχρι τη λήξη του βίου τους (25 έτη μ.ο.)  διότι αυτό θεωρείται οικονομικώς ασύμφορο και, συνήθως, στέλνονται, προς σφαγή και βρώση στην Ιταλία. Ευτυχώς, στην Ελλάδα υπάρχουν και κάποιοι που υιοθετούν αυτούς τους Ίππους παρέχοντάς τους το δικαίωμα της ζωής με ό,τι κι αν αυτό για τους ίδιους, οικονομικώς, σημαίνει! Πολύ «ψιλά» γράμματα για την ελλαδική «δημοσιογραφία» και οι εντυπώσεις προέχουν…

     Θα μπορούσα να επιμείνω και σε πλείστα όσα αναληθή σημεία του δημοσιεύματος του Νικολάου Χασαπόπουλου αλλά δε σκοπεύω να αναλώσω μιαν υπέροχη Κυριακή συντάσσοντας διατριβή προς … Κολοσσαείς! Άλλωστε, όπως είπα εξ αρχής στον, εκ των προτέρων γνωστό ως … δράστη Νικόλαο Χασαπόπουλο, δεν με ενδιαφέρει ποσώς το τι γράφει κάθε στρατευμένος σε διαφόρους εργοδότες, υπηρεσίες και κυκλώματα, ούτε και θεωρώ ότι ανυπόληπτα έντυπα μπορούν να με βλάψουν ηθικώς με ο,τιδήποτε γράφουν διότι ουδείς, πλέον, τα λαμβάνει σοβαρώς υπ΄ όψη και αυτό είναι το «επίτευγμα» της ίδιας της ανυπόληπτης σημερινής ελλαδικής «δημοσιογραφίας»! 


Κατανοώ και συμπάσχω με τον Νικόλαο Χασαπόπουλο και τους σημερινούς συναδέλφους του «ποντικούς» των υπογείων των ληστο - μεγαλεργολάβων! Δύσκολο πράγμα το μεροκάματο και ειδικά αν θέλεις να έχεις και την «Cayenne» σου! Δε μπορεί να είναι όλοι ευτυχείς μέσα στο φυσικό και λιτό περιβάλλον ενός Σταύλου που μοσχομυρίζει φρέσκο σανό. Κάποιοι είναι καταδικασμένοι για λόγους πολυτελούς βιοπορισμού να παραμένουν ισοβίως κλειδαμπαρωμένοι στη λάσπη χοιροστασίων!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
6977764737

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου