Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΡΚΗ!!!

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, ο νέος πρόεδρος του ΑΠΟΚΔΑ κ. Σάβας Σεφεριάδης, ο νέος αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ κ. Κώστας Θυμιανίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιάννης Κανελάκης, το Διοικητικό Συμβούλιο, μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλέξανδρος Κατσίκας ευχήθηκε στα μέλη και τους φίλους του... Συλλόγου καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία και αισιοδοξία, όπως επίσης περισσότερες δραστηριότητες για το 2013, και ζήτησε μεγαλύτερη συμμετοχή και προσφορά από όλους. Ανάλογο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος της πόλης υποσχόμενος την ανακατασκευή του κτιρίου του Συλλόγου εντάσσοντας το στο τεχνικό πρόγραμμα του 2013.

Επίσης για άλλη μια φορά υποστήριξε πως θαυμάζει το όμορφο χωριό μας και πως στηρίζει τις προσπάθειες του Συλλόγου για την ανάδειξη της πολιτιστικής του κληρονομιάς.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιάννης Κανελάκης ο οποίος με την σειρά του είπε πως στηρίζει τις προσπάθειες του Συλλόγου και η περιφέρεια θα είναι αρωγός.

Οι τυχεροί της κοπής της βασιλόπιτας ήταν ο κ. Σεφεριάδης, καθώς επίσης το μέλος του συλλόγου κ. Φωτεινή Καλαιτζή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου