Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Αντίπαλος μας είναι η Χρυσή Αυγή και όχι η νηπιαγωγός, λέει ο Παπαθεοδώρου. που ειναι εχθρός των Ελλήνων (που ψήφισαν την Χ.Α.) και θα λογοδοτήσει και αυτός., μαζί με τους άλλους πολιτικάντηδες όταν έρθει η ώρα


«Στην συγκεκριμένη περίπτωση, αντίπαλος μας δεν είναι η Νηπιαγωγός. Το αν ακολούθησε ή όχι το πρόγραμμα της συγκεκριμένης σχολικής γιορτής αυτό, θα το συζητήσει με τον Περιφερειακό Διευθυντή, και θα βρεθεί η καταλληλότερη λύση, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα επ’ αυτού Επαναλαμβάνω, αντίπαλός μας δεν είναι η ΝηπιαγωγόςΑντίπαλός μας παραμένει να είναι η οποιαδήποτε ξενοφοβική ή ρατσιστική δύναμη, αντίπαλός μας είναι η Χρυσή Αυγή, δεν είναι η καθηγήτρια, δεν είναι η Νηπιαγωγός, δεν είναι ο εκπαιδευτικός κόσμος».

Τη δήλωση αυτή έκανε σε σημερινή  συνέντευξη Τύπου  ο υφυπουργός Παιδείας Θ. Παπαθεοδώρου  ερωτηθείς  «γιατί παραπέμφθηκε η Νηπιαγωγός στη Λευκάδα;» και υπογράμμισε: «Και οποιαδήποτε στιγμή –αυτό το είχα πει και στη Βουλή- είμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια διατάραξης –γιατί περί διαταράξεως πρόκειται- από εξωτερικούς θύλακες αποσταθεροποίησης. Νομίζω ότι είμαι σαφής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου