Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ Mε τον αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο τα έβαλε ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς. Τον χαρακτηρίζει, διεθνιστή και οικουμενιστή!


Αφορμή αποτέλεσε το ρεπορτάζ της "Κάτοψης" για έναν διάλογο, που είχε ο κ. Παππάς, με τον υπουργό Εργασίας της Αλβανίας Σπύρο Ξέρρα, όπου ο Μειονοτικός πολιτικός τον έβαλε, κυριολεκτικά, στη θέση του. Την ίδια στιγμή  ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας Έντμοντ Παναρίτι, δήλωσε ότι η «Χρυσή Αυγή», που υποκινεί το εθνοτικό μίσος και τη βία, και όλα τα άλλα εξτρεμιστικά στοιχεία θα ταυτοποιηθούν, θα αρχειοθετηθούν και δεν θα επιτρέπεται να εισέλθουν στην Αλβανία.
Ο κ. Παππάς έγραψε για το περιστατικό με τον κ. Ξέρρα, απαντώντας στην "Κάτοψη":
« Και οι Αλβανοί βρίσκουν και τα κάνουν. Ενα σωρό βορειοηπειρώτες γλύφουν τα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να εξασφαλίσουν κανένα χαρτζιλικάκι και όταν είναι μέσα γλείφουν τα αλβανικά κόμματα και τον διεθνιστή οικουμενιστή αρχιεπίσκοπο Αλβανίας. Α
υτοί που δεν ήσαν στο διάλογο μπροστά στον Ξέρα να μην μιλάνε και να μην γράφουν φαντασίες. Και να το τελειώνουμε. Πρώην Χοτζικοί τώρα δημοκράτες , πρώην αγωνιστές Βορειοηπειρώτες τώρα βολεμένοι, ολυμπιονίκες Έλληνες και Αλβανοί έγιναν ένα. Ολα για τη μάσα.
Προσχηματικό το ενδιαφέρον για τη Βόρειο Ήπειρο. Γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου τις ψήφους τους. Οτι λέμε κι ότι κάνουμε, το κάνουμε για την ελευθερία της Βορείου Ηπείρου. Αυτά που λέμε τώρα τα λέμε εδώ και δεκαετίες. Κι αν θέλουν να ξέρουν κάποιοι τους πληροφορώ ότι η πρώτη φορά που πάτησα στα ευλογημένα χώματα της Βορείου Ηπείρου ήταν επί Ραμίζ Αλία. Μ΄αυτά που λένε διάφοροι Βορειοηπειρώτες αμαυρώνουν την ένδοξη ιστορία του τόπου μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου