Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Χ.Α.

Τρομάζει τον Κ. Στεφανόπουλο η Χρυσή Αυγή
Συνέντευξη έδωσε στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, στην οποία μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «τον τρομάζει η Χρυσή Αυγή επειδή η συμπεριφορά της δεν είναι καθόλου κοινοβουλευτική».
Τον τρομάζει η Χρυσή Αυγή, λοιπόν, όμως ας δούμε τι άλλο δήλωσε στην συνέντευξη του, για να μπούμε στο «κλίμα» περί του τι δεν τρομάζει τους πολιτικούς, αλλά τους τρομάζει η Χρυσή Αυγή.
Δήλωσε, λοιπόν, στην συνέντευξη του ο κ. Στεφανόπουλος ότι αν ήταν ενεργός πολιτικά σήμερα θα έπαιζε μάλλον τον ρόλο του πρωθυπουργού, κ. Σαμαρά, και ο νοών νοείτω περί του «τι εννοεί ο ποιητής». Σχετικά μάλιστα με την κρίση παραδέχεται ότι αυτή ξεκίνησε όταν οι πολιτικοί άρχισαν να κάνουν διορισμούς και δαπάνες που καταστρέφαν την οικονομία μας. Χρησιμοποίησε μάλιστα πρώτο πληθυντικό στην σχετική δήλωση του, μην αφήνοντας «απ’ έξω» και τον εαυτό του προφανώς.
Όσον αφορά το Κυπριακό και το σχέδιο Ανάν είπε ότι η παρέμβαση του υπέρ του «ναι» που ήταν ξεκάθαρα υπέρ των τουρκικών συμφερόντων είπε ότι ήταν η μοναδική ευκαιρία να επανενωθεί η Κύπρος. Πάλι καλά βέβαια που ο Ελληνικός Λαός έχει καλύτερα εθνικά αντανακλαστικά από τον κ. Στεφανόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου