Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ιδρύθηκε Κίνημα Αλληλεγγύης Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
Εμείς οι Έλληνες και Ελληνίδες πολίτες που τα τελευταία 3 χρόνια βλέπουμε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες μας χωρίς αντίκρισμα, το κράτος να μας ζητάει όλο και περισσότερα, ενώ οι εισπράξεις μας μειώθηκαν στο 1/3 σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, συμφωνήσαμε και αποφασίσαμε την ίδρυση πολιτικού φορέα με το όνομα: Κίνημα Αλληλεγγύης Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος.
ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
Πρώτη προτεραιότητα στην αλλαγή χρέωσης του (ΤΕΒΕ)- ΟΑΕΕ , που είναι η κυριότερη αιτία εξαναγκασμού σε κλείσιμο 500.000 καταστημάτων, βιοτεχνιών και εργαστηρίων, στα οποία απασχολούνται 1.500.000 πολίτες της χώρας και επιβιώνουν μέσω των θέσεων εργασίας, που εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε, χωρίς να επιβαρύνουμε ποτέ τα κρατικά ταμεία, αντίθετα προσφέρουμε στην πρωτογενή παραγωγή, στην μεταποίηση και στον επισκευαστικό τομέα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας.
Σήμερα από τις 780.000 επιχειρήσεις, οι 500.000 επιχειρήσεις δεν μπορούν να εξοφλήσουν στο (ΤΕΒΕ) ΟΑΕΕ, το οποίο ανεβαίνει κατηγορία κάθε 3 χρόνια υποχρεωτικά.
Μαζί με τα μέλη των οικογενειών είμαστε πάνω από 1.500.000 ανασφάλιστοι. Χωρίς ασφαλιστική ενημερότητα οι επιχειρήσεις μας οδηγούνται σε παρανομία και λουκέτο.
Το (ΤΕΒΕ) ΟΑΕΕ μας καταγγέλλει για το χρέος οδηγώντας μας στο δικαστήριο. Έτσι εξαθλιώνοντάς μας οικονομικά με αδιέξοδη δικαστική διαδικασία, μας φέρνει σε υπερχρέωση, κατάσχεση και φυλακή, χωρίς κανένα νόημα και χωρίς προοπτική ζωής.
Τα ταμεία του ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ με την θεσμοθέτηση της πρότασής μας, ως πρώτη επιλογή εισφοράς 150 € το μήνα, θα έχουν έσοδα 750.000.000 ετησίως,(εφτακόσια πενήντα εκατομμύρια) ενώ τώρα με μηνιαία απαίτηση εισφοράς 400 € και πάνω, έχουν μηδέν ευρώ έσοδα από τις 500.000 επιχειρήσεις, οι οποίες ήδη οφείλουν ληξιπρόθεσμα μεγάλα ποσά την τελευταία τριετία της κρίσης.
Γενική κατάσταση Ελλάδος.
Από τα στοιχεία της ΚΟΜΙΣΙΟΝ η Ελλάδα έχει:
745.000 μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις
2.512.493 εργαζόμενοι σε αυτές
Δηλαδή το 85% των εργαζομένων Ελλήνων
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. Δεν έχει εργοστάσια για εναλλακτική λύση .
Δεν έχει επίδομα επιβίωσης. Έχει μικρομάγαζα και μικροβιοτεχνίες. Παράγω άρα δεν εισάγω. Παράγω και εξάγω, άρα προσφέρω τα μέγιστα στην οικονομία της Ελλάδας.
Κάθε λουκέτο στέλνει στη ζητιανιά μία ολόκληρη οικογένεια .
200.000 καταστήματα έκλεισαν στα 2 τελευταία χρόνια και άλλα 200.000 θα κλείσουν τα 2 επόμενα χρόνια. Αυτά που έκλεισαν και αυτά που θα κλείσουν είναι χρεωμένα, όμως το χρέος τρέχει και γίνονται υπερχρεωμένα. Για όλα αυτά ευθύνονται όλες οι κυβερνήσεις με τους παράλογους νόμους που έφτιαξαν, ή βρήκαν νόμους και δεν τους άλλαξαν.
Σε κάθε 20 λουκέτα χάνει τη δουλειά του ένας λογιστής.
Από τις κλειστές επιχειρήσεις το κράτος χάνει 15 δις € έσοδα ετησίως.
Τα λουκέτα αυξάνουν το χρέος της χώρας και η απώλεια εσόδων θα οδηγήσει σε στάση πληρωμών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, μισθών και συντάξεων.

Είμαστε 5.000.000 Ελληνίδες και Έλληνες κάτω από το όριο φτώχειας.
Χωρίς τον ιδιωτικό τομέα δεν θα υπήρχε ούτε ένας μισθωτός ούτε ένας συνταξιούχος. Πρώτα υπάρχει η παραγωγή, η μεταποίηση οι εξαγωγές και μετά η ανάπτυξη.
Τα 2.000.000 άνεργοι είναι του ιδιωτικού τομέα.
Όμως μας θυμούνται μόνο προεκλογικά, ότι η μικρομεσαία επιχείρηση είμαστε η ραχοκοκαλιά της εθνικής μας οικονομίας και μας ξεχνάνε το ίδιο βράδυ των εκλογών.
Οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα δημιούργησαν και συντήρησαν (με δανεικά) ένα κράτος υπεράριθμων δημοσίων υπαλλήλων για εξαγορά ψήφων. Με τα δικαιώματα της μονιμότητας που έχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, η Ελλάδα ήταν είναι και θα είναι κράτος υπεράριθμων Δημοσίων υπαλλήλων για 25 έτη ακόμα, διότι όλοι οι διορισμένοι θα πληρώνονται εφόρου ζωής των.
Για ανάπτυξη, χρειάζεται άμεση αλλαγή αντιαναπτυξιακών νόμων και νοοτροπίας των διοικούντων, διότι η οικονομική και κοινωνική κατάσταση θα χειροτερεύει για ακόμα 25 χρόνια.
Το 99% των νέων πλέον είναι αναγκασμένο να ιδιωτεύσει.
Τέκνα των αγροτών, των επαγγελματιών και των δημοσίων υπαλλήλων έχουν ως μόνη επιλογή τον ιδιωτικό τομέα. Αν δεν αλλάξουν τώρα οι παράλογοι νόμοι, θα είμαστε όλοι άνεργοι σε ένα πτωχευμένο κράτος.
Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει χώρα μικρομεσαίων επιχειρήσεων διότι δεν έχει εργοστάσια για εναλλακτική απασχόληση.
Η ηττοπάθεια δεν έχει θέση στη ζωή μας.
Δεν θα παρακολουθούμε πλέον αδρανείς να εκτελούν εμάς και τις οικογένειές μας.
Δεν επιτρέπεται η δημοκρατία να στέλνει στη φυλακή τους γονείς ελεύθερους επαγγελματίες για οφειλές προς (ΤΕΒΕ) ΟΑΕΕ την χρονική στιγμή που οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες δεν έχουν εισπράξεις ούτε για την επιβίωσή τους.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ
1) Συμψηφισμός των οφειλών προς το (ΤΕΒΕ) ΟΑΕΕ σε χαμηλότερες κατηγορίες προς τα προηγούμενα έτη (εφόσον αφαιρεθούν τα 1000 € ι/φ περίθαλψης για κάθε έτος πού δεν μας θεώρησαν βιβλιάριο λόγω οφειλών). Όσων το χρέος συμψηφιζόμενο μηδενίζεται και έχουν ήδη κλείσει τις επιχειρήσεις τους έχουν δικαίωμα να ανοίξουν ξανά.
2) Ελεύθερη επιλογή ασφάλισης στο (ΤΕΒΕ) ΟΑΕΕ με πρώτη κατηγορία 150 € το μήνα με ανάλογη σύνταξη για τον πρώτο ασφαλιζόμενο και συν 25€ για κάθε μέλος.
3) Όσοι πλήρωσαν σε ανώτερη κατηγορία δεν χάνουν κανένα δικαίωμα.
4) Όσοι έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους και δεν μπορούν να πληρώσουν (με έλεγχο των
περιουσιακών στοιχείων) απαλλάσσονται οριστικά από το χρέος και δεν έχουν το δικαίωμα για 2 χρόνια από την ρύθμιση μηδενισμού του χρέους να ανοίξουν ξανά νέα επιχείρηση.
5) Σε περίπτωση αδράνειας της επιχείρησης που κατέθεσε ανάλογη δήλωση στο μητρώο της ΔΟΥ,να συνοδεύεται με αντίστοιχη διακοπή υποχρέωσης καταβολής εισφορών στον ασφαλιστικό φορέα ΟΑΕΕ κ.α. για όσο διαρκεί η αδράνεια.
ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Δεν θα αδικηθεί κανένας. Για όσες εισφορές έχει δώσει ο καθένας, θα λάβει την ανάλογη σύνταξη.
ΠΑΙΔΕΙΑ
Ψυχολόγοι, παιδαγωγοί και κοινωνιολόγοι θα συντάξουν κείμενα για δημοτικό – γυμνάσιο – λύκειο και θα διδάξουν, για να μπει τάξη στην αταξία σκέψεων και λόγων των νέων για αντιμετώπιση της γενικής κατάθλιψης που έχει κυριεύσει την πλειονότητα των νέων, ώστε να έχουν προσανατολισμό για το μέλλον τους.
Η μη μετάδοση των γνώσεων, των προηγουμένων γενεών, προς τις νεώτερες γενιές είναι από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα, για κοινωνική συνοχή και κρατική συνέχεια.
ΑΝΕΡΓΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ
150 € ως κατώτατο μηνιαίο επίδομα επιβίωσης σε 1.500.000 άνω των 18 ετών ανέργους, στρατιώτες και φοιτητές, με μηδενικό εισόδημα και με υποχρέωση όλων αυτών σε φορολογική δήλωση με αποδείξεις 1.500 € (εκ των 1800 € που θα λαμβάνουν ως επίδομα) και κατάθεση των αποδείξεων και της φορολογικής του δήλωσης (έντυπο Ε1) στον ΟΑΕΔ για συνέχιση του επιδόματος. Τα χρήματα αυτά, με 23% ΦΠΑ, με 2 δοσοληψίες, το 46% επιστρέφει στο κράτος.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ χωρίς γραφειοκρατία. Ταχεία διεκπεραίωση αναπτυξιακών προτάσεων.
Πληρωμή Δημοσίων δαπανών μόνο με έλεγχο δευτεροβάθμιας ορκωτής επιτροπής.
ΣΤΗΡΙΞΗ της αγροτικής παραγωγής με φθηνότερα καύσιμα, εφόδια και διαρκή ενημέρωση, για νέες καλλιέργειες με προοπτική εξαγωγών.
Για τα Ελληνικά προϊόντα έλεγχος κέρδους από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση.
Διπλασιασμό της παραγωγής των εξαγόμενων προϊόντων με φορολογική ελάφρυνση για τις εξαγωγές. Άμεση προώθηση σε οπωροκηπευτικά, γαλακτοκομικά, ιχθυοκαλλιέργεια ελαιοκομικά.
Τα εμποροβιοτεχνικά επιμελητήρια δεν θα λειτουργούν σαν εισπρακτικές δημόσιες υπηρεσίες, αλλά θα συμβάλουν κάθε μέρα στο έργο της παρουσίασης και προώθησης των Ελληνικών προϊόντων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
Δίκαιη και σταθερή φορολόγηση. Δίκαιες και σταθερές ασφαλιστικές εισφορές.
Φόρος επιτηδεύματος όχι για κάθε δραστηριότητα αλλά ανάλογα με το εισόδημα κλιμακωτά.
Τέλος ακινήτου όχι για πρώτη κατοικία μέχρι 100 τετραγωνικά μέτρα και με εισόδημα μέχρι 10.000 €
Στέγαση όλων των Δημόσιων Υπηρεσιών σε κρατικά κτήρια, όχι σε ενοικιαζόμενα.
Άμεση ενημέρωση των πολιτών για θέματα: εξοικονόμησης ενέργειας, υγείας κ.λ.π. μέσω κρατικού καναλιού και τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας πολιτών.
Εθνική Ανεξαρτησία – Λαϊκή κυριαρχία
Τήρηση του συντάγματος και της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.
Αριθμός Βουλευτών : Βουλή 150 Βουλευτών χωρίς βουλευτική ασυλία για ποινικές διώξεις.
Καθορισμός Ελληνικής ΑΟΖ και άμεση εκμετάλλευση όλων των πόρων.
Αναγνωρίζουμε την δυνατότητα προσφοράς της ορθοδοξίας και το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας και του ατομικού αυτοπροσδιορισμού κάθε πολίτη.
Βουλευτές, Δήμαρχοι, Νομάρχες, Διευθυντές, Διοικητές, θα λαμβάνουν ένα μισθό κατά τη διάρκεια της θητείας σε αξιώματα. Και στην συνταξιοδότηση μία σύνταξη.
Κίνημα Αλληλεγγύης Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος 1 Οκτωβρίου 2012
Ακολουθεί στις επόμενες σελίδες κατάσταση υπογραφών πολιτών με δικαίωμα ψήφου που αποδέχονται την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος: < Κίνημα Αλληλεγγύης Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος

3 σχόλια:

  1. παναγιωτης τασιοπουλος29 Νοεμβρίου 2012 στις 2:12 μ.μ.

    500.000 χιλιάδες επιχειρήσεις είναι χρεωμένες και γίνονται υπερχρεωμένες λόγω παράνομης και παράλογης χρέωσης του ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ. ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. Το νέο κόμμα όλων των Ελλήνων. Αριθ. Κατάθ. στον Αρειο Πάγο 7873 Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα http://www.tasiopoulospanagiotis.gr/.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το νέο κόμμα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΈΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ κατά της εξόντωσης μας από το ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ έχει πρόγραμμα και θέσεις για όλα. Ελάχιστοι δημοσιογράφοι το προβάλουν.
    Να σου χρεώνω ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, να σου το κεφαλαιοποιήσω για εκατό χρόνια; Επιεικώς εμετική πρόταση. Ο ελεύθερος επαγγελματίας δεν προλαβαίνει να κάνει επερωτήσεις. Κάνει εγγραφή στο KΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και μπαίνει στη Βουλή. Για
    Διαγραφή όλων των χρεών προς το ΤΕΒΕ - ΟΑΕΕ σε όλες τις επιχειρήσεις και συμψηφισμός των εισφορών σε όσους πλήρωναν πριν την κρίση.
    Από εδώ και στο εξής 80 € εισφορά στο ΤΕΒΕ- ΟΑΕΕ το μήνα για κάθε επαγγελματία,
    συν 30 € για κάθε προστατευόμενο μέλος για ι/φ περίθαλψη και μία σύνταξη επιβίωσης στον επαγγελματία.
    Το νέο κόμμα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ θα βρεθεί σύντομα στα κέντρα αποφάσεων και δεσμεύεται την κατάργηση φόρου επιτηδεύματος ελευθέρων επαγγελματιών και κατάργηση της εισφοράς στα επιμελητήρια.
    Για αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το νέο κόμμα: Κίνημα Αλληλεγγύης Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος. Διαβάστε, ακούστε συνέντευξη και την ιδρυτική διακήρυξη στην ιστοσελίδα μας. Ενταχθείτε εδώ ή ιδρύστε το δικό σας κόμμα για να φτάσουμε στη Βουλή το συντομότερο. http://www.youtube.com/watch?v=ATANlF3BN14

    Η κατάθεση του Κόμματος στον Άρειο Πάγο έγινε με Αριθ. Κατάθ. 7873 το Νοέμβριο του 2012
    Τηλέφωνα επικοινωνίας 6976803285 – whatsup 6989422844 - 2441029918
    Tασιόπουλος Παναγιώτης Εργοδηγός Μηχανολόγος 30 χρόνια επαγγελματίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=o7AGjE-Q1LM Xατζημαρκάκης συνέντευξη

    https://www.youtube.com/watch?v=au8io6VXJQU Xατζημαρκάκης ομιλία ευρωκοινοβούλιο
    http://www.youtube.com/watch?v=ATANlF3BN14 (OΜΙΛΙΑ) Τασιόπουλος
    https://www.youtube.com/watch?v=GEZ8hpr0LCE#t=13 (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ) Τασιόπουλος Παναγιώτης.
    To νέο ασφαλιστικό έρχεται. Θα μας εξαφανίσει.
    Στα μικρά χωριά ο παλιός επαγγελματίας θα συνεχίσει να έχει ΟΓΑ, ενώ ο νέος που θα ανοίξει τώρα θα οφείλει 250 € το μήνα στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ.
    Το νέο κόμμα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ, Ανάπτυξη, θέσεις εργασίας θα βρεθεί σύντομα στα κέντρα αποφάσεων και δεσμεύεται την κατάργηση φόρου επιτηδεύματος ελευθέρων επαγγελματιών και κατάργηση της εισφοράς στα επιμελητήρια.
    Τώρα:
    Διαγραφή όλων των χρεών προς το ΤΕΒΕ - ΟΑΕΕ σε όλες τις επιχειρήσεις και συμψηφισμός των εισφορών σε όσους πλήρωναν πριν την κρίση. Ανάλογη σύνταξη προς τις εισφορές των.
    Από εδώ και στο εξής 80 € εισφορά στο ΤΕΒΕ- ΟΑΕΕ το μήνα για κάθε επαγγελματία.
    Ο υπερφορολογημένος ελεύθερος επαγγελματίας δεν προλαβαίνει να κάνει επερωτήσεις. Κάνει εγγραφή στο KΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και μπαίνει στη Βουλή.
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ –
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ για ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή