Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΤΖΑΜΠΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ. ΠΕΡΝΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΟΡΟΙΔΟ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε μέσω Twitter την απάντησή του για το βουλευτικό μισθό, αλλά και για τις κατηγορίες για το «ρόλεξ των 7.000 ευρώ» που του επέρριψε ο Γιώργος Γερμενής, έπειτα από την άγρια κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα σε εκείνον και στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη .
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δημοσιοποίησε το εκκαθαριστικό του Δεκεμβρίου του 2011,  όταν ήταν βουλευτής με το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη, όπου φαίνεται πως το μηνιαίο καθαρό πληρωτέο ποσό ανέρχεται στα 3,695,66 ευρώ και όχι στα 7.000 ευρώ και άνω, όπως υποστήριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης.
«Τα μηνιαία εκκαθαριστικά είναι παραπλανητικά. Ο υπολογισμός γίνεται σε ετήσια βάση (5.400ευρώ μηνιαίως προ φόρων)», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Προσθέστε Νέο Σχόλιο

Εμφανίζονται 5 από 8 σχόλια

  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΟΣ
    Έχω δεί λαμόγια και αλήτες αλλά αυτός και ο βρωμίδης με κάνουν να ξερνάω.

  • jbibok
    Ο Κος μυαλοπώλης - βιβλιοπώλης εμενα μου τα εχει κάνει μπαλλόνια.Θα επρεπε να ντρέπεται με οσα εχει πει απο τηλεοράσεως οταν τον καλουν οι φίλοι του δημοσιγράφοι.Δεν αφήνει ποτέ κανεναν να μιλήσει συνηθως ωρυεται κλπ κλπ.Αλλωστε οσοι τον εχετε δει καταλαβαινετε.

  • ISAIAH GR
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΑ......

  • ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΧΑΡΙΣ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ 3,000 ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΠΗΔΑΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!!!!!!!ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!

  • Damiano_s
    Του εύχομαι καλή φώτιση, όπως και σε όλους τους ανάξιους, από τον Πανάγαθο Θεό, και καλό Παράδεισο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου