Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ

Στις 13-14 Οκτωβρίου 2012 το Πανελλαδικό Συμβούλιο των Οικολόγων Πράσινων θα συνεδριάσει στην Αλεξανδρούπολη. Η συγκεκριμένη πόλη επιλέχτηκε με το κριτήριο και στο πλαίσιο των προσπαθειών των Οικολόγων Πράσινων να είναι κοντά στις τοπικές κοινωνίες που αγωνίζονται ενάντια στις καταστροφικές επενδύσεις που τους σερβίρονται ως «διέξοδος από την κρίση», όπως συμβαίνει με τις εξορύξεις χρυσού που δρομολογούνται στην περιοχή Περάματος Ν. Έβρου και Σαπών Ν. Ροδόπης.
Την Πέμπτη 11-10-2012 κλιμάκιο των ΟΠ θα βρεθεί στην Κομοτηνή, όπου θα δοθεί συνέντευξη τύπου και θα πραγματοποιηθεί σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και κοινωνικούς φορείς.

Την Παρασκευή 12-10-2012 θα δοθεί συνέντευξη τύπου στην Αλεξανδρούπολη, και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί περιοδεία και στη συνέχεια εκδήλωση στην περιοχή του Περάματος Ν. Εβρου.

Το Σάββατο 13-10-2012 και την Κυριακή 14-10-2012 το Πανελλαδικό Συμβούλιο των ΟΠ θα συνεδριάσει στην αίθουσα ΘΡΑΚΗ ΙΙ του Grecotel Astir Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου