Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Για προσχεδιασμένη ένταση από την πλευρά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής κάνει λόγο η Βουλή, αναφερόμενη στα σημερινά πρωταφανή επεισόδια στην αίθουσα της Ολομέλειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης έδωσε εντολή στον Φρούραρχο της Βουλής να διεξάγει έρευνα για το πώς, από πού και ποιος τράβηξε το βίντεο μέσα από την αίθουσα της Ολομέλειας και το οποίο εν συνεχεία εστάλη από τη Χρυσή Αυγή σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια.

Τα πλάνα θεωρείται ότι  τραβήχτηκαν είτε από υπάλληλο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, ο οποίος παρακολουθούσε τη συνεδρίαση από τα θεωρεία του α΄ορόφου, είτε από τον υπάλληλο της Χρυσής Αυγής, Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος την ώρα της έντασης, καθόταν στα έδρανα των επισήμων.

Το όλο θέμα φανερώνει ότι το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου σχεδίαζε από το πρωί της Παρασκευής την ένταση που θα προκαλούσε λίγο αργότερα με το ΠΑΣΟΚ στην Ολομέλεια. Γνωρίζοντας ότι το κανάλι της Βουλής δεν θα μετέδιδε πλάνα της συνεδρίασης φρόντισε να «καλύψει» το σκηνικό έντασης που προκάλεσαν οι βουλευτές της, όταν επιτέθηκαν φραστικά στο ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Γιάννη Μανιάτη,  μέσω κρυφής κάμερας ή κινητού τηλεφώνου και στη συνέχεια να στείλει το βίντεο σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάλληλοι της Βουλής τη Δευτέρα, θα τραβήξουν πλάνα με κάμερα τόσο από τα θεωρεία του α΄ ορόφου, όσο και από τις θέσεις των επισήμων, έτσι ώστε να τα συγκρίνουν με αυτά που απέστειλε στα κανάλια την Παρασκευή η Χρυσή Αυγή και να εντοπιστεί η τοποθεσία από την οποία τραβήχτηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου