Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΘΕ .. ΟΛΟΙ! (ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΟΛΙΓΟΙ).


ΕΠΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ E.N.D., ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΥΝΙΣΤΩ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΩΣ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ (ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΠΕΣΕΤΕ ΣΕ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ!!!):

ΔΕΝ ΚΑΤΕΤΕΘH ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ! ΟΥΤΕ "ΜΕΤΡΗΤΑ", ΟΠΩΣ ΗΚΟΥΣΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΥΡΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ E.N.D. Κο Γ. ΤΡΑΓΚΑ  2-10-12, 9:50 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΦΙΛΗ REAL FM.

ΜΕΤΕΒΙΒΑΣΘΗ Η ΚΥΡΙΟΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΞΙΑΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΙΚΟ - CUSTODIAL ACCOUNT ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΧΡΗΜΑΤΗΣTΗΡΙΑΚΑ ΔΑΗΜΟΝΕΣ), ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ "ΧΡΕΟΥΣ", ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟΝ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ "ΧΡΕΟΥΣ", ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ, ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΝ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ "ΛΑΜΟΓΙΑ" ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ! (ΚΑΙ 48,9 ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΗΠΑ, ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΙΚΟ ΛΟΓ/ΣΜΟ ΓΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ).

Ο ΟΡΟΣ "ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ" ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΗ ΠΟΛΙΤΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΕΤΗ, ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΚΑΙ ΩΣ " ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ", 'Η ΥΠΟΚΙΝΗΣΙΣ ΕΙΣ ΣΤΑΣΙΝ!!

ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ! ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΟΘΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΣ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ" ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ 100.000 ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΘΑ ΗΣΑΝ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗΝ.
ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΕΝΕΡΓΩΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ "ΜΑΣ" ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ 15-20 ΑΤΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ 2.000.000 ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (Η ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΟΜΦΗ, ... ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΕΠΙΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΙΝ ΕΠΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΙΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ).

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ E.N.D. ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ "ΩΡΙΜΑΣΕΙ", ΑΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΟΒΑΡΩΣ!
ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ, ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΙΝ ΤΗΣ E.N.D. KAI ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΙΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΡΜΟΔΙΩΣ!!!!!
ΤΟ "ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ" ΚΑΙ Η "ΦΘΟΡΑ", ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΕΚΤΟΞΕΥΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΦΗΜΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΕΛΟΣ!.
Ο ΜΟΝΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΑ "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!
750 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ "ΑΤΛΑΣ" ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ PRESIDENT, THN 30-9-12, 06:00 ΜΜ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΛΑΒΗ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΘΕΣΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ:
- ΕΑΝ Η ΟΜΑΔΑ E.N.D. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΕΙΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΝΑ "ΔΙΩΧΘΟΥΝ" !

- ΕΑΝ Η ΠΡΟΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘEI ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ!
(ΓΙΑ ΝΑ "ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ ΔΙΑΒΟΛΕΙΣ)!!!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΒΟΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου