Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΛΛΟ ΕΝΑ '' ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ'' ΕΓΚΛΗΜΑ ...ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΞΕΝΩΝ

ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.

Η είδηση είχε «συγκλονίσει» την κοινή γνώμη, επρόκειτο για μία ακόμη «ρατσιστική» επίθεση σε δύο Πακιστανούς στην Μεταμόρφωση. Η επίθεση είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ αφού όπως ανέφερε το ρεπορτάζ ένας Πακιστανός είχε μεταφερθεί μαχαιρωμένος στο ΚΑΤ και ένας ομοεθνής είχε τραυματιστεί από μεταλλικό αντικείμενο το κεφάλι. Αμέσως τα πρόθυμα για να ενοχοποιήσουν τους Έλληνες ΜΜΕ με ιδιαίτερη έμφαση σημείωναν ότι η επίθεση ήταν ρατσιστική από Έλληνες. Δυστυχώς όμως για τους πρόθυμους ενοχοποιητές των Ελλήνων ο Πακιστανός ο οποίος είχε τραυματιστεί ελαφρά σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικό κανάλι ανέφερε ότι αυτοί που τους χτύπησαν ήταν Αλβανοί και όχι Έλληνες.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πακιστανός, "Δεν ξέρω ποιο είναι…Αλβανό είναι;…Γιατί ήτανε …χρώμα …δεν είναι σαν Έλληνες."

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά η απόπειρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων να ριζώσει μέσα στο υποσυνείδητο του Έλληνα το σύνδρομο της ρατσιστικής ενοχής απέτυχε όπως και θα αποτύχει κάθε άλλη αντίστοιχη προσπάθεια διότι πολύ απλά οι Έλληνες δεν είχαν αποικίες.

Όσον αφορά τις σχέσεις των Ελλήνων με τους αλλοδαπούς οι 34 Έλληνες νεκροί από αλλοδαπούς μέσα σε 7 μήνες είναι η απάντηση για όποιον αληθινά ενδιαφέρεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου