Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η ΠΡΙΣΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ


 
Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ συμμετέχει στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ΔΕΘ, η οποία θα διεξαχθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2012.
Η επιχειρηματική ανάπτυξη στην περιφέρεια και η εξωστρέφεια υγιών και δυναμικών ελληνικών επιχειρήσεων θα αποτελέσουν πόλους έλξης στη φετινή διοργάνωση, αναδεικνύοντας το θεσμό της ΔΕΘ ως το κορυφαίο οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό γεγονός όχι μόνο για τη χώρα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.
"Πρωταγωνιστικό" ρόλο στην 77η ΔΕΘ θα έχουν τα Επιμελητήρια της χώρας, τα οποία στην προσπάθεια αύξησης της ανταγωνιστικότητάς τους σε εθνικό & διεθνές επίπεδο, θα παρουσιάσουν ευκαιρίες ανάπτυξης επιχειρηματικότητας και καινοτόμων δράσεων, οι οποίες θα αναδειχθούν μέσα από την ενεργή και δυναμική συμμετοχή των επιχειρήσεων – μελών τους. 
Στο περίπτερο της Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για:
·         Προηγμένες τεχνολογικές λύσεις Πληροφορικής και Επικοινωνιών
·         Υπηρεσίες κατασκευής ηλεκτρονικών και καλωδιώσεων
·         Το εταιρικό σύστημα ψηφιακής διαδραστικής ξενάγησης Χenagos
·         Την εταιρική τεχνολογία εφαρμογών επιτήρησης με αισθητήρες  PrismaSense και για τις εταιρικές δραστηριότητες γενικότερα και να διερευνήσει πιθανότητες συνεργασίας με την Πρίσμα Ηλεκτρονικά.
 Η παρουσία σας στο περίπτερό μας θα αποτελέσει τιμή για μας και θα μας δώσει τη δυνατότητα να συζητήσουμε μαζί σας για το πως οι νέες τεχνολογίες μπορούν να σας υποστηρίζουν αποτελεσματικά στην προσωπική και στην επαγγελματική σας καθημερινότητα.
                      Με εκτίμηση,
για την Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ
           Χρήστος Γιορδαμλής
         Διευθύνων Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου