Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ 27.500 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αποθεώθηκε η Μαρία Φαραντούρη στον μαγικό χώρο της Αρχαίας Ζώνης, στην Μεσημβρία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπου ζωντάνεψε μια μουσική τοιχογραφία με τραγούδια από αρμύρα και άνεμο που ταξίδεψαν τους θεατές σε αξεπέραστες στιγμές της ελληνικής ποίησης και μελωδίας.  Με ανάλαφρη αλλά και στιβαρή διάθεση, η μεγάλη ερμηνεύτρια παρέσυρε ένα ενθουσιώδες κοινό -με το μέγεθος της φωνής της- στη μαγεία του ελληνικού στίχου.
 Στην συναυλία ακούστηκαν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Θάνου Μικρούτσικου και άλλων σπουδαίων συνθετών. Το κοντσέρτο της Μαρίας Φαραντούρη εντάσσεται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού για την Πανσέληνο του Αυγούστου και είναι συνδιοργάνωση της ΙΘ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Π.Ε. Έβρου. 
Τη βραδιά, η οποία μαγνητοσκοπήθηκε από την μονάδα εξωτερικών λήψεων της ΕΤ3 για να μεταδοθεί στο πρόγραμμά της, παρουσίασε ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης.
Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό και παρέστησαν περισσότεροι από 4.500 θεατές, σημειώνοντας ρεκόρ στην προσέλευση θεατών στις γιορτές της μεγάλης Πανσελήνου. 

Το κοντσέρτο της Μαρίας Φαραντούρη προλόγισε η υπεύθυνη του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Ζώνης Τζένη Τσατσοπούλου, ενώ παρακολούθησε με έκδηλο ενθουσιασμό η αντιπεριφεριάρχης Έβρου, Γωγώ Νικολάου. 

2 σχόλια:

  1. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΜΥΝΗΣΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ. ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή