Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΔΟΛ-ΛΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ 'ΤΑ ΝΕΑ'

“Οι έλληνες ομοϊδεάτες του Μπρέιβικ” ( Το Έλληνες με μικρό έψιλον!): Στην σελίδα 46 της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” (30-31 Ιουλίου) δεσπόζει φωτογραφία από συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής με λεζάντα: “Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος (στο κέντρο) σε συγκέντρωση το 2005. Ανέκαθεν η οργάνωση στα κείμενά της εξέφραζε ρατσιστικές απόψεις κατά των μουσουλμάνων και του ισλαμικού κινδύνου”. (απάντηση ΧΑ: Η προσπάθεια ταύτισης ενός νόμιμου πολιτικού σχηματισμού, που η απήχησή του στην κοινωνία αυξάνεται αλματωδώς, με συγκεκριμένες εγκληματικές πράξεις, δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη και άμεσα θα κατατεθούν αγωγές και μηνύσεις κατά της εφημερίδας και κατά της συντάκτριας του αφιερώματος.)
Ενδεικτικά αναδημοσιεύουμε ορισμένα αποσπάσματα από το σημερινό άρθρο των Νέων: “Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν το 2002 και η Χρυσή Αυγή: “Ήδη από τον πόλεμο στο Αφγανιστάν εκατομμύρια πρόσφυγες υπάρχουν στην περιοχή και σε αυτούς πρόκειται να προστεθούν και άλλα εκατομμύρια. Αναμένεται λοιπόν, και αυτό είναι απόλυτα λογικό, νέο κύμα προσφύγων, που με το αζημίωτο τα κυκλώματα των δουλεμπόρων πρόκειται να φέρουν στην Ελλάδα”, έγραφε δημοσίευμα τον Απρίλιο εκείνης της χρονιάς. Από τότε η γραμμή της ισλαμοφοβίας διατηρήθηκε έως και σήμερα, με αποκορύφωμα την προεκλογική εκστρατεία της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου στις δημοτικές εκλογές του 2010: σλόγκαν της καμπάνιάς του ήταν: “Τζαμί στην Αθήνα; Ποτέ και πουθενά”. Σημειώνεται ότι στην πρωτεύουσα από το 2005 και μετά οι επιθέσεις σε μουσουλμάνους έχουν αυξηθεί κατακόρυφα…”
Η “ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ”. Πριν από μερικούς μήνες η Χρυσή Αυγή έκανε λόγο για σχέδιο “εποικισμού” της χώρας από εκατομμύρια “αλλόθρησκων”, που θα οδηγήσει στην “ισλαμοποίηση της Ελλάδας”. “Όπως γεννοβολάνε οι μουουλμάνες, σε δέκα χρόνια που θα ολοκληρώνει η Τουρκία τις ενταξιακές της διαπραγματεύσεις, η Ελλάς – ό,τι έχει απομείνει – θα είναι σχεδόν το πρώτο αμιγές ισλαμικό κράτος της ενωμένης Ευρώπης – αν υπάρχει – και όλα αυτά άνευ ήττας πολεμικής. Βελούδινα και ειρηνικά”, ανέφεραν μέλη της οργάνωσης σε ανακοίνωση της 28ης Ιανουαρίου 2011.
Τα ίδια πάνω – κάτω πρεσβεύουν και πάνω από 10 συμπληρωματικές αλληλέγγυες οργανώσεις της Χρυσής Αυγής που δραστηριοποιήθηκαν και δραστηριοποιούνται την τελευταία περίοδο στο ακροδεξιό περιθώριο. Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται οι: Ηλιοφόρος, Ελληνόψυχος, Οργάνωση Εθνικιστών Νέων (ΟΕΝ) Ρεθύμνου, 300 του Λεωνίδα, Εθνικισμός 1821, Αντεπίθεση, Ελλάς-Ορθοδοξία, Αρχαία Ελλάς, Φασιστικό Κίνημα Κύπρου, Ελλάς-Κύπρος-Ένωσις, Γαλάζια Στρατιά (η προέκταση της ακροδεξιάς στην κερκίδα), Μεγάλη Ελλάς, Νοητική Αντίσταση, Κόκκινοι Εθνικιστές (οι ακροδεξιοί της κερκίδας του Ολυμπιακού) και άλλες μικρότερες ομάδες. Όπως αναφέρουν άνθρωποι που ασχολούνται πί χρόνια με την ελληνική εθνικιστική ανθρωπογεωγραφία, οι περισσότερες από αυτές είναι μέτωπα που δημιούργησε η Χρυσή Αυγή για να αποκτήσει μεγαλύτερο εύρος στην προσέλκυση οπαδών…”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου