Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

ΕΥΓΕ ΑΝΤΩΝΙΑ

Η Αντωνία Καλαφατζή η πρωταθλήτρια του Εθνικού ολοκλήρωσε την αγωνιστική της χρονιά με ένα συγκλονιστικό ρεκόρ. Πήδηξε 3.90 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στο ΟΑΚΑ, το οποίο είναι και Πανθρακικό ρεκόρ και δοκίμασε για πρώτη φορά τα 4 μέτρα. Ήταν 7η στην τελική κατάταξη, ενώ πήρε χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία νέων γυναικών (γινόταν μαζί δύο κατηγορίες).
Η Αντωνία μετά από διετή σοβαρό τραυματισμό, ξεπέρασε φέτος τον εαυτό της και πέτυχε μοναδικές διακρίσεις. Πήρε μέρος σε 8 αγώνες και κατέκτησε 8 μετάλλια. Τρία Πανελλήνια μετάλλια (Κορασίδων, Νεανίδων και Νέων γυναικών), δύο διεθνή (Βαλκανικό και διεθνή με Κύπρο), δύο διασυλλογικά (Γυναικών και Κορασίδων) και στους Πανθρακικούς. Ξεκίνησε με ρεκόρ πριν 2 χρόνια 3.55, έκανε στον πρώτο αγώνα τον Απρίλιο 3.30 και μετά άρχισαν τα απανωτά ρεκόρ.
Με νέο προπονητή τον καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Μαρτινίδη Κων/νο, τους γονείς και τον Εθνικό πάντα δίπλα της, κατάφερε να γίνει το πρότυπο για όλους τους αθλητές της πόλης μας, το οποίο συνδυάζει τον πρωταθλητισμό στα στάδια και τα γράμματα. Η Αλεξ/πολη βρήκε στην Αντωνία μια πρωταθλήτρια από τα παλιά, σε σύγχρονη όμως μορφή η οποία μπορεί να αφήσει την αθλητική της σφραγίδα στην Θράκη και σε όλη την Ελλάδα για πολλά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου