Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΜΕΓΑΛΗ «ΕΠΙΤΥΧΙΑ» ΤΗΣ ΕΛΑΣ: ΣΥΝΕΛΑΒΕ 23ΧΡΟΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ-BLOGGER!


Μεγάλη, ή μάλλον όχι απλώς μεγάλη, αλλά… τεράστια μπορούμε να πούμε «επιτυχία» της ΕΛ.ΑΣ και πιο συγκεκριμένα του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος! «Κατόρθωσε» -διότι αναμφιβόλως περί… κατορθώματος πρόκειται- να πιάσει 23χρονο αστυνομικό, που υπηρετεί σε τμήμα της Αττικής, διότι –άκουσον, άκουσον- ήταν διαχειριστής δημοφιλούς σελίδας στο Facebook, με 4.629 μέλη, στο οποίο –σύμφωνα με την επίσημη θριαμβευτική ανακοίνωση της Αστυνομίας «αναρτιόνταν φωτογραφικό υλικό, με σχόλια και προτροπές στην διάπραξη ποινικών αδικημάτων εις βάρος προσώπων».  Όπου λέει «πρόσωπα» εννοούνται αναρχοαριστεριστές, οι οποίοι είχαν πάρει μέρος στα μεγάλα επεισόδια του Ιουνίου στην Πλατεία Συντάγματος. Η Δίωξη έφτασε στα ίχνη του 23χρονου, ύστερα από «καταγγελίες».
Ποιοι έκαναν τις «καταγγελίες» στη Δίωξη; Γράφει σχετικώς η γνωστή ιστοσελίδα του αριστεριστή μεγαλοδημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (Zougla gr.), φίλου των Ξηρών και απολογητή της αριστερής τρομοκρατίας (ή «αντάρτικου πόλεων», όπως κατ’ ευφημισμόν την αποκαλεί) : «Εικοσιεπτά ημέρες μετά την αποκάλυψη της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας για την άκρως επονείδιστη σελίδα της Ομάδας ΔΕΛΤΑ, σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, που την κοσμούσαν υβριστικά μηνύματα και ρατσιστικές απειλές, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε στα ίχνη του υπεύθυνου».
Και βέβαια, η «Δίωξη» έσπευσε αμέσως να ικανοποιήσει τις ορέξεις των «καταγγελλόντων». Αλλά, εδώ και πολλά χρόνια λειτουργεί πανελεύθερα η ιστοσελίδα των αναρχοαριστεριστών (του σιωνιστή τοκογλύφου Σόρος, λένε οι… κακές γλώσσες), το διαβόητο  Indymedia. Μετά από μια απλή ανάγνωση των κειμένων οποιασδήποτε ημέρας, μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί ότι μέσα από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα «αναρτιέται φωτογραφικό υλικό, με σχόλια και προτροπές στην διάπραξη ποινικών αδικημάτων εις βάρος προσώπων». Και μάλιστα «σωρείας ποινικών αδικημάτων, μεταξύ των οποίων και κακουργημάτων», θα λέγαμε. Υπάρχει δε σωρεία καταγγελιών από πρόσωπα-κόμματα-οργανώσεις κ.τ.λ. για την συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Γιατί άραγε η «Δίωξη» δεν κάνει τη δουλειά της σ’ αυτή την περίπτωση; Οι αναρχοαριστεριστές είναι «υπεράνω νόμων» ή μήπως ισχύει αυτό που έγραψαν παλιότερα, ότι «το Indymedia είναι εκτός της δικαιοδοσίας του ελληνικού κράτους», εννοώντας προφανώς ότι έχουν πανίσχυρους διεθνείς προστάτες, ώστε κανένας δεν μπορεί να τους ακουμπήσει;  Χ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου